Фото: Рixabay

Рашисти здійснюють інформаційний тиск на українців в окупації: подробиці від Нацспротиву

Російські загарбники активно продовжують проводити свою дезінформаційну кампанію проти України з метою висвітлити Сили оборони та дії Вищого військово-політичного керівництва нашої держави у негативному світлі в очах українських громадян та західних партнерів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як зазначають у Нацспротиві, у зв’язку з цим окупанти використовують підконтрольні ЗМІ на тимчасово захоплених землях України, оскільки інформаційні та друковані ресурси залишаються основним інструментом впливу окупаційного режиму для когнітивного управління територіями, поширюючи новини, які містять ідеологію рашизму та нав’язування наративів щодо важливості проведення повномасштабної збройної агресії проти України.

"Таким чином, окупанти застосовують інформаційні та друковані засоби ЗМІ, як важливий інструмент впливу поширення своєї "ідеології" та поглядів на проведення так званої "СВО". Матеріали, які окупанти публікують у своїх джерелах, містять мову ворожнечі та ненависті до всього українського. Видно, що рашисти не готові миритися з фактом нашого існування", — додали у Центрі національного спротиву.

Раніше російська "Агенція соціального дизайну", якою керує російський політтехнолог Ілля Гамбашидзе, використовує дезінформацію для дискредитації України, її найвищого керівництва та громадян, а також лідерів західних країн, які її підтримують.

Нагадаємо, Центр протидії дезінформації Ради безпеки та оборони України попереджав, що російські пропагандисти поширили фейкову інформацію про "інсценування ракетного удару по дитячому закладу у Києві" Україною та США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.09.2024 15:52