Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Рашисти знову атакували Україну "шахедами": де оголошували небезпеку й лунали вибухи

Ввечері 6 грудня рашисти випустили по Україні кілька груп ударних дронів-камікадзе, які продовжували атакувати й вночі у четвер. У низці областей оголошували небезпеку та лунали сирени.

"Шахеди" рухалися з південних областей у бік північних. Повітряні сили ЗСУ повідомляли про загрозу для Одещини, Кіровоградщини, Черкащини, Вінниччини та Хмельниччини. Військові попереджали про атаку ворожих дронів-камікадзе у напрямку Старокостянтинова Хмельницької області.

Після першої години ночі у Хмельницькій області було чутно вибухи під час повітряної тривоги. 

"Мешканці Хмельницького району могли чути звуки вибухів. Працюють сили ППО. Залишайтеся в укриттях до завершення тривоги", — йдеться у повідомленні заступника голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна.

Нагадаємо, російські війська останніми тижнями часто запускають дрони-камікадзе у напрямку Хмельницької області. Найчастіше безпілотники летять у напрямку Старокостянтинова. Минулої ночі рашисти атакували Україну безпілотниками з мису Чауда (Крим) і Курської області Росії. Усього зафіксовано пуски 48 ударних БпЛА Shahed-136/131. У результаті протиповітряного бою сили та засоби Повітряних сил у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України, знищили 41 ударний БпЛА противника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.12.2023 02:56