Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти знову обстріляли Кривий Ріг: є постраждалі

У середу, 28 серпня, російські окупанти обстріляли Кривий Ріг. Місцева влада розповіла про п'ятьох постраждалих, у місті пошкоджені інфраструктура й автомобілі.

Про це повідомили голова Ради оборони міста Олександр Вілкул і начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Кривий Ріг. Вибух. Нічого не знімаємо та не викладаємо в Інтернет", — написав у своїх соціальних мережах Олександр Вілкул о 10:48.

Згодом він додав, що відбулося ракетне ураження об'єкта цивільної інфраструктури.

"Швидкі забрали вже чотирьох людей до лікарні. Працюють усі екстрені та комунальні служби", — поінформував голова Ради оборони Кривого Рогу.

Через деякий час він уточнив, що кількість постраждалих збільшилася до п'яти, та повідомив про дуже багато постраждалих багатоквартирних будинків.

"Розгорнутий міський Штаб допомоги людям з постраждалих будинків. Адреса — Героїв Підпільників 36а (СШ №17). Допомога будівельними матеріалами, плівка ОСБ, цвяхи й інше. Якщо потрібно — допомога у розселенні, медична та психологічна допомога", — наголосив Олександр Вілкул.

Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації додав, що серед постраждалих є четверо чоловіків — 29, 41, 44 та 60 років.

"У них осколкові поранення, забої, акубаротравми. Всі у лікарні в стані середньої важкості. Серед потерпілих і 54-річна жінка. Вона буде оговтуватися вдома. Інформацію щодо того, яких збитків завдав ворог, уточнюємо", — підсумував Сергій Лисак.

Нагадаємо, що в ніч на середу, 28 серпня, рятувальники деблокували тіло ще однієї особи, яка загинула внаслідок російського удару по готелю у Кривому Розі. Таким чином кількість жертв зросла до чотирьох.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.08.2024 12:12