Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили ракетою по будівлі у Кривому Розі: є жертва й поранені

Ввечері у понеділок, 26 серпня, російські окупанти атакували ракетою Кривий Ріг на Дніпропетровщині. У місті лунали вибухи. Обстріл прийшовся на будівлю цивільної інфраструктури.

За інформацією керівника Ради оборони міста Олександра Вілкула, станом на зараз відомо про одного загиблого й четверо поранених.

"Ракетне влучання в будівлю цивільної інфраструктури. Одна жінка загинула. Четверо людей поранено, вони вже у лікарні", — вказав Вілкул.

Посадовець додав, що під завалами можуть перебувати ще п'ятеро осіб. На місці працюють усі екстрені, комунальні та медичні служби.

Зазначимо, що вибухи у Кривому Розі лунали близько 23:20. Перед цим Повітряні сили інформували про загрозу балістики з Криму.

Як відомо, під час масованої ранкової атаки на Україну 26 серпня війська РФ намагалися уразити енергетику Дніпропетровщини. Зокрема, цілили по інфраструктурі Криворіжжя. У місті та районі сталися пожежі. У Криворізькому районі травмувалася 42-річна жінка — у неї різані рани.

Нагадаємо, за інформацією Повітряних сил, російські військові 26 серпня завдали по інфраструктурі України наймасованішої повітряної атаки з початку повномасштабного вторгнення. Рашисти випустили 236 засобів ураження. Силами та засобами протиповітряної оборони збито 102 ракети та 99 ударних БпЛА. Внаслідок масованої атаки загинуло семеро людей, ще 47 отримали поранення. Серед постраждалих також є діти.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2024 01:06