Олексій Кордзіховський. Джерело: "Суспільне"

Неймовірний рекорд України: хмельничанин за одну хвилину відкрив зубами 52 пляшки з металевими кришками

Мешканець Хмельниччини Олексій Кордзіховський встановив національний рекорд України. Він за одну хвилину зубами відкрив 52 пляшки з металевими кришками. 

Про це "Суспільному" повідомила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Відомо, що попередньо хмельничанин планував за хвилину відкоркувати 30 пляшок.

"Він має свою спеціальну методику відкриття пляшок зубами. Всі пляшки ми перевірили на щільність закриття, вони усі були добре закриті", — розповіла Вєтрова.

Олексій Кордзіховський рекорд присвятив своєму брату, який на початку повномасштабного вторгнення Росії безвісти зник на Запорізькому напрямку. Чоловік заявив, що його мета — зібрати кошти на дрон та написати на ньому ім'я свого брата, старшого солдата Олега Антонія.

rekord-ukraini-hmelnichanin-za-odnu-hvilinu-vidkriv-zubami-52-plyashki-z-metalevimi-krishkami

Фото: "Суспільне"

Рекордсмен пригадав, як вперше йому довелось відкорковувати пляшку зубами. За його словами, це трапилося випадково.

"Якось я йшов через парк. Назустріч — група хлопців, з якими не дружив, але знав їх в обличчя. Вони мені сказали: "Мусиш нам відкрити п'ять пляшок. А якщо не відкриєш, то даєш нам 500 гривень". У мене грошей не було. Взяв пляшки й одну за одною відкрив зубами. І після цього випадку зрозумів, що можу ось таке робити", — розповів він "Суспільному".

Фото: "Суспільне"

Що відомо про Олексія Корзіховського

Олексій Корзіховський за фахом юрист. Він займається громадською роботою. До початку повномасштабного вторгнення чоловік багато подорожував та писав щоденник мандрівника. Хмельничанин захоплюється роуп-джампінгом, рукопашним боєм та народною медициною. Чоловіку 34 роки. У нього є сім'я та четверо дітей.

Нагадаємо, минулого року мешканець Румунії, на ім'я Андрій Білбі Арджентіс зібрав найбільшу у світі колекцію мобільних телефонів. Усього в переліку нараховується 3456 гаджетів – саме ця кількість і зробила його новим рекордсменом Книги Гіннесса.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.03.2024 21:30