Фото: ЕРА

РФ планує перекинути близько 5 тисяч військових на Вугледар

Армія РФ нібито планує перекинути тисячі рашистів із Нікопольського району на Вугледар. Це може статися в найближчі декілька днів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

"Отримали інформацію, що російські військові, розміщенні в Нікольському районі протягом найближчих двох днів будуть перекинуті безпосередньо на фронт. Найбільш вірогідний напрям — Вугледар", — зазначив Андрющенко.

РФ планує стягнути війська на Вугледар.

Водночас радник мера Маріуполя стверджує, що загальна чисельність розквартированих окупантів сягає до п’яти тисяч. Окрім цього, є й військова гусенична техніка — до 20 штук танків Т62.

"Також військовий корпус, розташований уздовж Азовського узбережжя приведено в стан бойовій готовності. Схоже, найближчими днями нас знов чекають нові рекорди "хороших русских", — пише Андрющенко.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що окупанти суттєво збільшили кількість живої сили на Донецькому напрямку — нині там нараховується 190 батальйонів (500-600 осіб в одному батальйоні, за даними української розвідки, — ред.), тоді як минулого тижня ще було 160. Це свідчить про те, що Росія готується до масованого наступу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.02.2023 09:49