Фото: Telegram Інформаційний спротив

"Втратили майже всі БМП і багато особового складу": окупант розповів про невдалий штурм Вугледара

Російським окупантам не вдається захопити місто Вугледар на Донеччині, який перебуває під контролем Збройних сил України. Полонений солдат армії РФ розповів про невдалу атаку на даний населений пункт.

Про це окупант розповів на допиті, пише Telegram-канал "Інформаційний спротив".

Мобілізований на війну проти України підтвердив великі втрати окупантів під час спроб наступу на Вугледар Донецької області

Згідно зі словами рашиста, загальне керівництво штурмом здійснюють окупанти з позивними "Різець" (можливо, начальник штабу 155-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ) і "Крюк". Загарбник заявив, що протягом останніх двох днів вони "втратили майже всі БМП і багато особового складу".

Рашист також чув, що допомагати їм мала 40-а бригада морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ. Проте з'ясувалося, що вона зазнала значних втрат під час штурму Пречистівки й зараз є небоєздатною.

Нагадаємо, раніше президент Польщі Анджей Дуда заявив, що західна військова техніка повинна терміново прибути в Україну. Якщо цього не відбудеться, то Володимир Путін може перемогти у війні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2023 15:14