Фото: Telegram-канал Сил оборони Півдня України

Рівень ракетної загрози високий: Росія тримає у морі підводні човни, споряджені "Калібрами"

Ввечері 28 листопада російські окупанти через шторм у Чорному морі зменшили кількість ракетоносіїв. Водночас на бойовому чергуванні залишаються два підводні човни з "Калібрами".

Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

"З погіршенням погоди ворог завів в пункти базування надводний ракетоносій. На бойовому чергуванні в Чорному морі лишаються два підводних човни. Їх спорядження — до восьми ракет типу "Калібр", — йдеться у публікації.

Українські військові попередили, що рівень ракетної загрози високий, тому не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

"Будьте уважні до сигналів повітряних тривог. Ворог підступний і зухвалий. Виявлення пусків з підводних ракетоносіїв ускладнено. Оперативно переходьте в укриття", — наголосили Сили оборони Півдня.

Зауважимо, ввечері 28 листопада російські загарбники випустили по Україні декілька груп ударних дронів-камікадзе типу "Шахед". Ворожі "шахеди" зафіксували у Кіровоградській, Миколаївській, Вінницькій, Херсонській, Київській, Одеській, Черкаській та Полтавській областях. Протиповітряна оборона працювала у Київській та Хмельницькій областях. 

Нагадаємо, в ніч на вівторок, 28 листопада, російські загарбники випустили по Україні ударні дрони-камікадзе. Повітряні сили попередили про небезпеку мешканців двох областей — Вінницької та Хмельницької. Там оголошували повітряну тривогу. Вранці стало відомо, що уламки збитого безпілотника впали на приватний будинок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.11.2023 23:56