Російські депутати травмують психіку дітей аби догодити Путіну

16 ЛИСТОПАДА 2017 11:54

«Дядя Вова, мы с тобой!» - саме такі гучні слова підтримки звучать від дітей в пропагандистській пісні за участі депутата Держдуми Анни Кувичко. Завданням музичного твору було зробити кожного слухача небайдужим, що, певна річ, відзначилось успішним результатом: без емоцій, що переповнюють під час прослуховування, не обійдеться жодна людина.

Нищівна пропаганда, інформаційний бунт, в якому залучають майбутнє країни – дітей -  просто шокує. Вони заради «дяді Вови» готові свідомо йти і в останній бій, і навіть померти за «ідею». Страшніше сказаного може бути тільки сказане це дітьми.

Російська влада просто жахливо спекулює дітьми, висвітлюючи те, що їй необхідно. У пісні йдеться і про анексований Крим, і про Європу, яка нібито без власної думки, і про інші аналогічні речі, в яких виконавці пісні й самі не дуже розуміються. Проте, кожен з них буде пам’ятати це, і залишиться переконаним в тому, що все, що написано у тексті – чиста правда, єдина версія для існування.

Зважаючи на те, що у дітей всепоглинаюча і досить гнучка психіка в цьому віці, виникає лише одне питання: як може вирости цивілізоване, досвідчене та дипломатичне покоління, якщо змалку йому навіюють думки про ефективність війни, насилля та ідей нацизму?

Події, 16.11.2017 11:54