Фото: ілюстративне. Джерело: Вікіпедія

Російські літаки за останні три тижні 21 раз "губили" авіабомби над Бєлгородською областю, — ЗМІ

За останні три тижні в Росії було зафіксовано 21 випадок, коли російські літаки скидали бомби на територію Бєлгородської області. У квітні сталося п'ять таких випадків.

Про це повідомляє Astra.

Видання зазначає, що влада країни-агресора зазвичай замовчує такі випадки, а коли приховати інцидент неможливо, називає це "нештатним сходом боєприпасів". 

Відомо, що 1 квітня, у Ракитянському районі Бєлгородської області виявили фугасну авіабомбу вагою в 500 кілограмів. Місцевих мешканців не евакуювали, а інформація про постраждалих не надходила. Вже 2 квітня ще дві такі бомби виявили у селі Глотове.

3 квітня, за два кілометри від села Кропивне, виявили фугасну авіабомбу вагою 250 кілограмів. Таку ж авіабомбу виявили 4 квітня неподалік від села Козичове.

Як повідомляє Astra, у всіх випадках обійшлося без постраждалих, а боєприпаси було знищено. Натепер немає жодної інформації стосовного того, чому такі випадки відбуваються настільки часто. 

Нагадаємо, що "бавовняний" Бєлгород опинився у п'ятірці найкомфортніших міст РосіїУ цьому рейтингу присутні бєлгородські Шебекіно і Грайворон, де також ледь не щодня стаються прильоти. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.04.2024 01:19