Російський диктатор приїхав до окупованого Криму (фото, відео)

Російський диктатор Володимир Путін 18 березня приїхав до окупованого Севастополя. Його візит пов'язаний із дев’ятою річницею анексії Криму.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

У Севастополі президент країни-агресорки відвідав школу мистецтв та дитячий центр "Корсунь" у районі Херсонесу Таврійського.

Раніше спікер Путіна Дмитро Пєсков повідомляв, що диктатор має взяти участь у відкритті значущого культурно-історичного об'єкта. Очікувалося, що президент РФ приєднається до заходу через відеозв'язок.

Як відомо, Путін саме 18 березня 2014 року підписав угоду, якою анексував український Крим, начебто "приєднавши" його до РФ. Режим Кремля тепер святкує цю дату як "День возз'єднання Криму з Росією".

Нагадаємо, напередодні, 17 березня, Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт диктатора Володимира Путіна та уповноваженого президента Росії з прав дитини Марії Львової-Бєлової. Тепер можливість перебувати в інших країнах світу для російського диктатора Володимира Путіна стала проблемною. Однак у Міністерстві зовнішніх справ Росії заявили, що такі документи не мають жодного значення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.03.2023 15:29