Фото: Андрій Морозов. Джерело – polit.reactor.cc

Російський Z-блогер застрелився через травлю "колег", — ЗМІ

Російський Z-блогер Андрій Морозов не витримав цькування з боку своїх "колег" та наклав на себе руки. У передсмертній записці "Мазур" звинуватив у своїй смерті пропагандиста Володимира Соловйова та його політичних поплічників.

Про це повідомляє "Медиазона" із посиланням на пропагандистські російські Telegram-канали. Джерело оприлюднило передсмертну записку військкора, розміщену в його каналі "Нам пишуть з Яніни".

За даними росЗМІ, Z-блогер застрелився через цькування російських пропагандистів.

"Вороги мої не приходять битися зі мною в рукопашній сутичці, вони атакують мене чужими руками", — йдеться у дописі у Telegram-каналі "Нам пишуть із Яніни".

Чому почали цькувати Морозова

Ще 18 лютого Z-блогер опублікував пост, у якому повідомив, що низка військових підрозділів РФ у боях за Авдіївку "сточені під нуль". За словами Морозова, втрати російських сил на цьому відтинку фронту за чотири місяці перевищили ті, що Росія зазнала в афганській війні.

"З жовтня від Невельського до Новоселівки 16 тисяч безповоротних втрат з нашого боку та близько 300 одиниць вибитої бронетехніки", — написав бойовик у своєму дописі.

Його зізнання викликали бурхливу дискусію в Z-каналах. Морозов потрапив під жорстку атаку таких пропагандистів як Юлія Вітязєва та Армен Гаспарян в ефірі "Соловйов LIVE". Вже 20 лютого Морозову довелося видалити свій пост. У передсмертній записці Z-блогер зізнався, що його змусили це зробити.

"Товаришу полковнику, за вашим наказом мене змусили видалити пост із мого Telegram-каналу "Нам пишуть з Янини". А вас змусило віддати цей наказ ваше командування, спираючись на стару добру армійську колективну відповідальність. Не видалить — не дамо постачання. Снарядів. Коптерів. Нових танків та БМП. А його, ваше командування, змусили це зробити політичні повії на чолі з Володимиром Соловйовим, які ссуть самі приїхати та натиснути на курок. Що ж, я це зроблю сам. Сам розстріляю себе, якщо ніхто не наважиться взяти на себе цю дріб'язкову справу. А вам дадуть танки та коптери", — написав Морозов у передсмертній записці.

Передсмертна записка Z-блогера Андрія Морозова

Скріншот Telegram-канал "Медіазона"

Раніше повідомлялось, що російського пропагандиста та екс-директора Russia Today Антона Красовського, який закликав до геноциду українців та заявляв, що українських дітей потрібно палити та топити, отруїли. Наразі він перебуває у лікарні.

Нагадаємо, 20 грудня з'явилась інформація, що відомий російський актор Іван Охлобистін, який підтримує військову агресію проти України, попав під обстріл на тимчасово окупованому Донбасі. Він приїжджав у зону бойових дій разом із дружиною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.02.2024 11:44