Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росія атакувала Житомирщину ракетами з касетною бойовою частиною: мешканців попередили про небезпеку

У понеділок, 26 серпня, окупанти обстріляли Житомирську область ракетами з касетною бойовою частиною. Елементи ворожих цілей можуть бути поза межами атакованих об'єктів та становити загрозу для громадян.

Таку заяву зробив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

"Шановні жителі області, за інформацією спеціальних служб, сьогодні під час масованої ракетної атаки ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною", — заявив він.

За його словами, наразі є вірогідність того, що касетні елементи можуть бути поза межами атакованих об'єктів. Він просить мешканців не наближатися до підозрілих предметів та одразу викликати поліцію чи ДСНС.

"У випадку, якщо ви або ваші діти чи знайомі натрапили на предмет схожий на той, що зображений на фото, ні в якому разу не наближайтесь до нього та не торкайтесь його. Одразу викликайте поліцію чи ДСНС. Будьте пильними та не наражайте себе на небезпеку", — наголосив Бунечко.

ракета з касетними боєприпасами

Фото: Житомирська ОВА

Обстріл Житомирщини: деталі

Російські терористи під час масованого обстрілу України 26 серпня обстріляли Житомирщину. У регіоні пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури та приватні будинки. За даними Міністерства внутрішніх справ України, унаслідок ворожої атаки одна людина загинула, ще троє — травмовані.

Нагадаємо, під час масованої російської атаки у Польщу залетів "Шахед". Оперативний командувач збройних сил країни Мацей Кліш заявив, що повітряний об'єкт залетів з боку Червонограда о 06:43. Там уже кілька разів атакували електростанцію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2024 18:47