Росія й надалі продовжує перекидати "миротворців" до Казахстану

09 СІЧНЯ 2022 18:22

На аеродромах в Московській і Іванівській областях триває перекидання військовослужбовців і техніки ВДВ в Республіку Казахстан.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Міноборони Росії.

"Триває перекидання підрозділів Іванівського з'єднання ВДВ і підрозділів 45 окремої бригади спеціального призначення ВДВ зі складу російського миротворчого контингенту миротворчих сил ОДКБ в Республіку Казахстан", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що підрозділи ВДВ зі штатною технікою і озброєнням здійснюють переліт літаками військово-транспортної авіації з аеродромів в Московській і Іванівській областях на аеродроми "Жетиген" і "Алмати".

У Міноборони Росії повідомляють, що підрозділи зі складу російського "миротворчого" контингенту, які раніше прибули на територію Республіки Казахстан, приступили до виконання поставлених завдань з охорони життєво важливих об'єктів, аеродромів, ключових об'єктів соціальної інфраструктури.

Також повідомляється, що створене Міноборони Росії повітряне угруповання з понад 70-ти літаків Іл-76 і 5-ти Ан-124 цілодобово перекидає підрозділи російського контингенту "миротворчих сил" ОДКБ в Казахстан.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: Космічний телескоп NASA сфотографував "скупчення сніжинок" у сузір'ї Єдинорога

Світ, 09.01.2022 18:22