Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Росія знову обстріляла Одесу: скільки поранених й що відомо про руйнування

Російські загарбники вночі 20 липня обстріляли Одесу та область, внаслідок чого виникла пожежа в середмісті обласного центру. Відомо про кількох постраждалих.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Сергій Кіпер. За його словами, пожежа у середмісті виникла на площі 300 квадратних метрів, є руйнування.

"Відомо про двох шпиталізованих постраждалих. На місці працюють відповідні служби", — йдеться у повідомленні голови ОВА.

Також є інформація про "приліт" в області.

Нічний обстріл України 20 липня

Окупанти у ніч на четвер знову здійснили масований обстріл України. Вони завдали комбінованої атаки із застосуванням крилатих ракет, а також дронів-камікадзе. Повітряні сили ЗСУ повідомляли, що війська РФ запустили також крилаті ракети Х-22 з літаків Ту-22м3 з південного напрямку.

Вибухи було чути в Сумах та на Запоріжжі. У Миколаєві стався приліт по центру міста. Там щонайменше п'ять житлових багатоповерхових будинків зазнали пошкоджень, в одному сталася серйозна пожежа. Відомо, що поранено дев'ятеро людей, серед них — п'ятеро дітей.

Нагадаємо, що рашисти масовано обстрілюють Одещину третій день поспіль. Так, 18 липня рашисти атакували Одесу шістьма ракетами "Калібр" з Чорного моря. Уламки збитих ракет та вибухова хвиля пошкодили обʼєкти портової інфраструктури й кілька приватних будинків. Одна людина отримала поранення.

19 липня внаслідок обстрілу Одеси й області було багато травмованих, постраждали багатоквартирні будинки, портова та критична інфраструктура. Майже три тисячі людей в області залишилися без світла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2023 05:27