Фото: МВС України

Росія обстріляла житловий квартал передмістя Херсона: рятувальники знайшли під завалами загиблу людину (фото)

У вівторок, 3 жовтня, Херсон зазнав чергового ворожого удару. Внаслідок атаки окупантів мінімум одна людина загинула та дев'ятеро зазнали поранень.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України. Відомо, що російська армія поцілила керованою авіабомбою по житловому кварталу передмістя Херсону.

"Через ворожий удар було зруйновано 7 будинків, під завалами опинились мирні мешканці. Рятувальники дістали з-під завалів двох людей, одна людина була без ознак життя. Ліквідовано пожежу, що виникла в житловому будинку та господарчій споруді після влучання", — йдеться у повідомленні.

Згодом начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко проінформував, що станом на 17:00 у Херсонській міській територіальній громаді через обстріли з боку російських окупаційних військ одна людина загинула — чоловік на момент атаки перебував у власному гаражі. Також поранені дев'ятеро людей — троє чоловіків, 63 років та двоє по 49, і шестеро жінок — наймолодшій 28 років, найстаршій 77.

"Всі постраждалі — із передмістя Херсона, яке армія РФ обстріляла сьогодні ще й з авіації", — зазначив він.

Нагадаємо, 2 жовтня російські окупанти завдали ударів по Херсонщині. Внаслідок атак постраждали місцеві мешканці та правоохоронці. Ворожим вогнем пошкоджено житлові будинки, магазини, цех підприємства, дитсадок, гімназію, газопровід, бізнес-центр, гуманітарний штаб, церква та станція швидкої допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2023 19:59