Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ

Росія оголосила у розшук командувача Повітряних сил ЗСУ: як він відреагував

Командувача Повітряних сил ЗСУ Миколу Олещука оголосило у розшук російське Міністерство внутрішніх справ. Сам Олещук назвав таке рішення "підтвердженням ефективності".

Зокрема, російське пропагандистське видання ТАСС заявило, що командувача Повітряних сил ЗСУ звинувачують у терористичному акті після атаки безпілотників на територію РФ.

Проте за якою статтею Кримінального кодексу країни ведеться розшук, не вказується.

Своєю чергою генерал-лейтенант Микола Олещук у коментарі "Українській правді" назвав таке рішення "підтвердженням ефективності".

"Таке рішення "судової" системи злочинного режиму держави-терориста — це лише підтвердження того, що роблю все правильно, це підтвердження ефективності бойової роботи Повітряних сил", — наголосив Олещук.

Нагадаємо, 25 грудня Басманний районний суд Москви заочно "заарештував" очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова. Його звинуватили у причетності до понад 100 "терактів". Водночас 14 грудня Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук Кирила Буданова.

Крім того, 20 листопада МВС РФ оголосило у розшук українську співачку кримськотатарського походження Джамалу. Пропагандисти запевняють, що співачку звинувачують у поширенні "фейків" про російську армію. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.12.2023 12:59