Фото: скріншот з відео

Буданов оцінив шанси нового масштабного наступу Росії

У Російської Федерації немає достатньо сил для здійснення серйозного наступу. Водночас ворог цілком здатний вести організовані оборонні операції.

Таку заяву зробив керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Yahoo News.

Він наголосив, що ракетні запаси ворога також вичерпані майже до межі.

"На сьогодні Росія не має жодного військового, економічного чи політичного потенціалу, щоб здійснити ще одну спробу серйозного наступу в будь-якій точці України. Крім того, вона цілком здатна вести серйозні оборонні операції, і це саме та проблема, з якою ми зараз зіткнемося", — заявив Буданов.

Як наголосив керівник української розвідки, запаси ракет у РФ вичерпуються. Наразі агресор намагається накопичити запаси для майбутнього контрнаступу ЗСУ.

Нагадаємо, видання The Washington Post повідомляло, що російські загарбники готуються до майбутнього контрнаступу Збройних сил України. Наша держава може розпочати наступальні дії одразу на кількох напрямках. За інформацією видання, що одна з ключових цілей для ЗСУ — знищення сухопутного мосту між Кримом та Росією. Для реалізації такого плану потрібно "розрізати" російські війська та логістичні шляхи у Запорізькій області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.05.2023 12:58