Фото: Херсонська ОВА

Росія вдарила авіабомбами по Херсонщині: є загиблий (фото)

У неділю, 1 жовтня, Російська Федерація вдарила авіабомбами по Херсонщині. Одна людина загинула, ще троє цивільних дістали поранень.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що близько 16:50 окупанти скинули дві керовані авіабомби на житловий квартал Берислава.

"Внаслідок удару зруйновано гаражні приміщення, вибуховою хвилею у корпусах медзакладу та житлових будинках вибило вікна, також пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури. Під ворожим вогнем була і Тягинка. Там смертельні поранення отримав чоловік 1980 року народження, який знаходився на подвірʼї будинку", — йдеться в повідомленні.

За офіційною інформацією, окупанти також атакували Веселе. До лікарні з травмами кінцівок і контузією доставили 63-річну жінку.

В ОВА також повідомили, що раніше окупаційні війська обстріляли Станіслав. Поранення отримали двоє чоловіків, один з них перебуває в лікарні у тяжкому стані. Ще двох жінок рятувальники дістали з-під завалів.

Нагадаємо, пізно ввечері 27 вересня російські терористи завдали ударів по Херсонській області. Внаслідок атак загинув чоловік. У Херсоні на порозі власного будинку смертельні поранення отримав 41-річний херсонець. Ще одному 27-річному чоловіку медичну допомогу надали на місці. Також росіяни скинули сім авіабомб в районі Миколаївки Бериславського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 22:52