Фото: ілюстративне Джерело: armyinform.com.ua

Росія вивела у Чорне море військове судно: скільки ракет може атакувати Україну

Станом на ранок 5 жовтня російська армія вивела військовий корабель в акваторію Чорного моря. Він є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі є три ворожі кораблі, з яких два є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 20 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — 10 суден, з них вісім продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — п'ять суден, з них одне рухалось з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС України.

Станом на ранок 5 жовтня російська армія вивела військовий корабель в акваторію Чорного моря

Інфографіка: ВМС України

Раніше Повітряні сили повідомляли, що ввечері 4 жовтня низку областей охопила повітряна тривога. Росіяни атакували ракетами. Військові попереджали, що близько 22:27 ворожа ракета летіла на Миколаїв. Згодом військові додали, що також російська ракета летить через Сумщину у західному напрямку.

Нагадаємо, 4 жовтня російська окупаційна армія понад 20 разів атакувала Нікопольський район Дніпропетровської області. Ворог застосовував артилерію та дрони-камікадзе. Внаслідок обстрілу поранено чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 05.10.2024 07:28