Наслідки обстрілу Запоріжжя. Джерело: Запорізька ОВА

Росія завдала шість ударів по житлових кварталах Запоріжжя: є загиблий і поранені (фото, відео)

У вівторок, 1 жовтня, російські загарбники завдали серії ударів по житлових кварталах і обʼєктах інфраструктури Запоріжжя. Вже відомо про жертви терористичної атаки окупантів.

Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

"Росіяни атакували Запоріжжя. Попередньо, завдали шість ударів. Поцілили по житлових кварталах і обʼєктах інфраструктури", — написав він у соціальних мережах.

Згодом він уточнив, що росіяни атакували Запоріжжя авіабомбами. За уточненими даними — шестеро поранених і один загиблий.

"Людям надається вся необхідна допомога", — зазначив начальник Запорізької обласної військової адміністрації.

Інформацію підтвердили і в Національній поліції, де зазначили, що правоохоронці документують наслідки влучань і надають допомогу постраждалим.

"Попередньо, окупаційні війська нанесли 6 ударів ФАБами по території обласного центру. Влучання прийшлися по об'єктах інфраструктури та житлових кварталах. Наразі відомо про шістьох поранених громадян, одна людина загинула. Інформація щодо руйнувань і постраждалих уточнюється", — підсумували запорізькі поліцейські.

Згодом Іван Федоров повідомив про оголошення наступної повітряної тривоги в Запорізькій області.

"Бережіть себе та терміново рушайте в укриття! Загроза ударів балістичними ракетами по Запорізькій області й інших областях України, де оголошено повітряну тривогу", — акцентував він.

Нагадаємо, що сьогодні Росія атакувала підстанцію та знеструмила лінію живлення окупованої Запорізької атомної електростанції. Це черговий акт ядерного тероризму російських загарбників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2024 13:22