Фото з соцмереж

Росіяни бідкаються через вибухи у Тульській області й на авіабазі, у Москві закрили аеропорти (відео)

Росіянам вкрай неспокійно цієї ночі. Безсоння мучить мешканців Калузької та Тульської областей — вони скаржаться на вибухи та знімають це на відео.

Відповідні кадри з'явилися у Telegram.

Повідомлення про вибухи у Калузькій і Тульській області почали надходити близько першої години ночі. У мережі також пишуть, що під ударом безпілотника авіабаза "Шайковка" (Калузька область), звідки підіймаються Ту-22М3, звідки піднімаються бомбардувальники Ту-22М3.

Водночас у Московській області заявили про безпілотники у небі. Рашисти з переляку закрили аеропорти "Домодєдово" та "Внуково".

У міноборони Росії вже встигли відзвітувати про нібито відбиту ракетну атаку.

"Сьогодні вночі припинено спробу здійснити атаки по цивільних об'єктах на території Російської Федерації ракетою допрацьованого комплексу ППО С-200", — зазнають російські терористи.

Нагадаємо, у нещодавньому звіті американського Інституту вивчення війни вказувалося, що удари по тилових районах Російської Федерації можуть загрожувати стабільності оборони окупантів на багатьох критичних ділянках фронту. Атаки на російський тил погіршують моральний дух окупаційних військ.

Водночас російські "воєнкори", зазначають в ISW, розкритикували міноборони РФ за те, що не запобігло атаці безпілотника на авіабазу "Сольці" в Новгородській області 19 серпня та применшило серйозність пошкоджень літаків, які там базувалися. Російські джерела стверджують, що вогонь пошкодив або повністю знищив два літаки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2023 01:42