Фото: ДСНС

Росіяни масовано обстріляли Павлоград: є жертва й 50 поранених — фото руйнувань

У п'ятницю, 6 вересня, російські окупанти вдарили по місту Павлоград Дніпропетровської області. Внаслідок атаки одна людина загинула та 50 отримали поранення, серед постраждалих є діти.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

"На жаль, вже є загиблий у Павлограді. Кількість постраждалих зростає. Троє з них — діти. Окрім дев'ятирічної дівчинки, через ракетну атаку на місто потерпіли хлопці 11 та чотирьох років", — наголосив він.

Лисак додав, що серед людей, які перебувають у лікарні, двоє у важкому стані та наголосив, що медики роблять все, аби їх врятувати. Посадовець зауважив, що у місті сталося декілька займань. Зокрема, в одній з багатоповерхівок горіла квартира. Також надзвичайники ліквідували займання та врятували п'ятьох людей. 

Оновлено

"Вже пів сотні постраждалих. Найстаршим 86 років. Найменшому — чотири. Всім надають необхідну допомогу", — зауважив посадовець о 12:57.

Зазначимо, що ворог вдарив по місту о 10:36. До цього в регіоні було оголошено тривогу через загрозу балістики — тоді ж військові повідомляли про дві швидкісні цілі на місто, які були зафіксовані у Донецькій та Харківській областях. Потім у Павлограді пролунали вибухи. 

Пізніше у Повітряних силах повідомили, що російські окупанти завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста п’ятьма балістичними ракетами типу "Іскандер-М"/KN-23 із Воронезької та Ростовської областей РФ.

Нагадаємо, у ніч на п’ятницю, 6 вересня, російські окупанти атакували Україну однією керованою авіаційною ракетою Х-59 та однією протирадіолокаційною ракетою Х-31П, а також 44 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 27 безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.09.2024 12:53