Робота рятувальників. Джерело: ДСНС Львівщини

Поблизу Львова внаслідок падіння уламків дрона згоріли чотири вантажівки: деталі (фото, відео)

У ніч на п’ятницю, 6 вересня, російські окупанти атакували Львівську область бойовими безпілотниками. Близько 03:15 у Львівському районі у промисловій зоні впали уламки дрона типу "шахед".

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Загорілися чотири вантажівки. На місце оперативно прибули вогнеборці. За 1,5 години пожежу вдалося загасити. На жаль, машини ремонту не підлягають", — зазначив він.

За його словами, над ліквідацією займання працювали 32 пожежники, залучали шість одиниць спецтехніки.

"Дякую вам за те, що не дали вогню поширитися. Загалом під час двох повітряних тривог, які оголошували на Львівщині цієї ночі, ворог атакував нашу область трьома ударними безпілотниками. Усіх їх наша ППО знешкодила. Найважливіше: жертв чи постраждалих — нема. Усі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Дякуємо оборонцям за цей ранок", — наголосив Максим Козицький.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій у Львівській області підтвердили, що ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом.

"На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику горіло чотири великовантажних автомобілі. О 04:42 вогнеборці ліквідували пожежу. Внаслідок події травмованих та загиблих немає", — уточнили львівські рятувальники.

Нагадаємо, що сьогодні зранку в Київській області Сили оборони збивали ворожі безпілотники. Їх зафіксували в небі над північними областями України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.09.2024 08:39