Фото: Telegram Анатолія Куртєва

Росіяни обстріляли житлові будинки Запоріжжя: стали відомі наслідки

Вночі 4 травня окупанти обстріляли Запоріжжя. Внаслідок атаки пошкоджень зазнали приватні будинки.

Про це в Telegram повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

У Запоріжжі вночі двічі лунав сигнал повітряної тривоги. 

"Внаслідок нічної атаки ворога у Запоріжжі пошкоджено приватні будинки. Вибуховою хвилею в них вибито шибки та понівечено покрівлі", — йдеться у дописі.

Люди не постраждали. На місці працюють усі відповідні служби, додав він.

Нагадаємо, втретє за чотири дні травня рашисти атакували Україну ракетами та іранськими дронами. Цієї вночі під прицілом були Київ та Одеса. Сили протиповітряної оборони звітують, що збили більшість БпЛА і ракет.

Відомо, що це вже четверта ніч поспіль, коли росіяни масовано атакують Україну. Напередодні, у ніч на 3 травня, рашисти випустили по Україні дрони-камікадзе Shahed-136/131 з північного напрямку (Брянська область) та з півдня — східне узбережжя Азовського моря. У повітряному просторі столиці силами ППО було виявлено та збито усі ворожі цілі.

Всього окупанти застосували до 26 дронів Shahed. Силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, було знищено 21 ударний БпЛА.

Також відомо, що вдень 3 травня рашисти завдали удару по єдиному гіпермаркету, який працює в Херсоні. За попередніми даними, троє людей загинули. Пізніше вони вдарили по району залізничного вокзалу у місті, внаслідок чого загинула 21 людина, ще 48 — поранено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 04.05.2023 08:57