Фото: росЗМІ

Росіяни розбомбили дитячу льодову арену на Курщині, — BILD

Війська країни-агресорки розбомбили нову дитячу льодову арену в Курській області, яку збудували декілька років тому.

Про це повідомляє експерт видання BILD з аналізу відкритих даних Юліан Репке.

За словами фахівця, льодова арена розташовувалася в Заолешенці, яка поруч із Суджею. Її відкрили у 2020 році. До того ж у комплексі розміщувалися: тренажерна зала, клас хореографії та льодове поле. 

Проте під час боїв поблизу Суджі росіяни вдарили по льодовій арені керованою фугасною авіабомбою. Внаслідок атаки будівля була вщент зруйнована.

Росіяни розбомбили дитячу льодову арену в Курській області

Фото: BILD

"Росіяни не зупиняються перед знищенням своєї інфраструктури, зайнятої українцями, і використовують ту саму зброю, що і в Україні, щоб вибити українських військових. При цьому знищується все, що знаходиться там, будь-яка будівля... РФ не робить різниці між українською і російською територією, якщо там противник. Це не виняток, а правило", — наголосив аналітик.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що у Курській області Росії вдалося взяти у полон 594 російських військових. Водночас окупанти стягують на Курщину війська з інших напрямків.

Своєю чергою заступник директора Центрального розвідувального управління США Девід Коен заявив, що країна-агресорка Росія спробує провести контрнаступ у Курській області для того, аби повернути собі втрачену територію. Однак на окупантів чекають важкі бої.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Світ, 29.08.2024 16:20