Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили по Полтавському району, є влучання

У ніч на суботу, 20 липня, російські загарбники знову обстріляли Полтавську область. Зафіксовано влучання в Полтавському районі.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

У Миргородському районі внаслідок ворожого удару пошкоджено цивільну інфраструктуру. За попередньою інформацією, без постраждалих.

"Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Обов’язково в цей час перебувайте в укриттях. Бережіть себе і близьких", — закликав посадовець. 

Зазначимо, що 18 липня Полтавщина також перебувала під ворожим обстрілом. Тоді вночі у Кременчуцькому районі "Шахедом" було пошкоджено цивільний будинок і подвір’я. Обійшлося без постраждалих.

Кілька годин тому у Києві лунали вибухи, після чого у місті оголосили повітряну тривогу. Мер Києва Віталій Кличко інформував про роботу протиповітряної оборони по ворожих БпЛА в області.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 липня, російські терористи вдарили по Миколаєву. Ворожа ракета влучила у дитячий майданчик поруч із житловим будинком. Троє людей загинули, серед яких 12-річний хлопчик. Відомо про 15 постраждалих. Президент Володимир Зеленський показав наслідки удару.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2024 02:32