Фото: МВС

Росіяни вдарили по житлових будинках на Херсонщині: загинув чоловік, його дружина та донька — у лікарні

У неділю, 3 вересня, російські окупанти завдали ударів по житлових будинках у Херсонській області. Один чоловік загинув.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його словами, під вогнем окупантів опинився населений пункт Білозерка. Внаслідок артилерійського обстрілу загинув один місцевий мешканець, ще троє — отримали поранення.

"Загинув 35-річний чоловік. Його дружина та 9-річна донька госпіталізовані. Також поранень зазнав ще один місцевий мешканець", — розповів Клименко.

Зазначається, що потерпілим була надана необхідна допомога. Слідчі та криміналісти задокументували черговий воєнний злочин Росії.

обстріл Білозерки

Фото: МВС

Нагадаємо, 3 вересня росіяни вгатили з реактивних систем залпового вогню по селу Олексіївка Нікопольського району. Ворожа атака відбулась близько 05:25 ранку. Вороги пошкодили чотири житлові будинки, одну будівлю та чотири автомобілі. 

Додамо, раніше речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат попередив, що енергетична інфраструктура України може знову бути у небезпеці. Армія Російської Федерації не відмовиться від намірів завдавати ударів по цих об'єктах. Військовий наголосив, що восени окупанти знову можуть почати системно обстрілювати енергетичну інфраструктуру України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2023 20:14