Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Росіяни вдарили по житловій забудові у центрі Конотопа: є "прильоти" й зникло світло

У ніч на четвер, 12 вересня, російські окупанти масовано вдарили по Конотопу Сумської області. У місті зафіксовано кілька прильотів, є постраждалі.

Про це повідомив у Facebook мер міста Артем Семеніхін.

Спершу він зазначив, що ворог вдарив по інфраструктурі міста, внаслідок чого там зникло світло. Водночас вже на місці подій посадовець додав, що ворог завдав удар по житловій забудові в центрі міста. Також є постраждалі.

"Сподіваємося, що ми змогли зараз вивести абсолютно всіх мешканців з будинку. Є постраждалі, є поранені, але дуже сподіваюся, що без жертв", — сказав мер.

Семеніхін, крім цього, повідомив, що не вистачає пожежних команд.

"Нам зараз не вистачає пожежних команд. Задіюємо, зокрема, пожежні машини, які нам передали поляки. Задіюємо пожежні машини з інших міст", — розповів міський голова Конотопа.

Він зазначив, що в місті зараз запускають резервні джерела живлення для того, щоб забезпечити мережу водою, оскільки її не вистачає для гасіння пожежі.

"У нас все готово, люди працюють", — додав Семеніхін.

Пізніше він оприлюднив нове відео, у якому вказав, що люди, які втратили, житлом сьогодні будуть забезпечені. Також, за його словами, питання з водопостачанням вирішується — і вже запущені генератори.

Нагадаємо, вдень 11 вересня росіяни вдарили по підприємству на Дніпропетровщині. Повідомлялося про одного загиблого й двох постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2024 02:33