Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Росіяни вдарили ракетами по житловому комплексу у Харкові: пошкоджено газопровід, є поранені

У ніч на середу, 24 квітня, російські загарбники вдарили по житловому комплексу у Шевченківському районі Харкова. Для цієї атаки війська країни-агресорки застосували дві ракети С-300.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

Через російський ракетний удар по Харкову постраждали двоє людей.

"Поки відомо про двох постраждалих — обидва з осколковими пораненнями. Ними вже опікуються лікарі. На місці триває пошуково-рятувальна операція. Працюють усі відповідні служби", — написав у Telegram.

Керівник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що у районі, куди прийшовся удар, пошкоджено скління та зовнішнє оздоблення чотирьох багатоквартирних будинки. Він також уточнив, що стан двох постраждалих оцінюється як легкий, їм було надано медичну допомогу на місці.

Пізніше Терехов додав, що через удар по Харкову був перебитий газопровід. У розмові з "Суспільне" він сказав, що службам довелося відключити постачання газу у мікрорайоні, який зазнав ракетної атаки.

"Зранку будемо відновлювати газ", — зазначив він.

Мер додав, що дві ворожі ракети С-300 вибухнули біля житлового багатоповерхового будинку у центральній частині міста.

"Дуже багато вибитих вікон. Будемо обстежувати дахи. Постраждало декілька будинків", — розповів Терехов.

Нагадаємо, 22 квітня рашисти атакували об'єкт телевізійної інфраструктури у ХарковіЧерез влучання по телевежі у місті Харків, а також найближчих населених пунктах деякий час був відсутній сигнал цифрового ефірного мовлення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.04.2024 03:10