Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили ракетою по Запорізькому району: влада повідомила деталі

Російські окупаційні війська завдали ракетного обстрілу по Запорізькій області. Удар прийшовся по відкритій ділянці місцевості в Запорізькому районі.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко. За його словами, інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

"Сьогодні близько 12:27 військові РФ завдали одного ракетного удару (тип ракети встановлюється) по відкритій ділянці місцевості в Запорізькому районі", — йдеться у повідомленні.

Російські обстріли 11 вересня

У понеділок, 11 вересня, російські війська обстріляли амбулаторію на Херсонщині. Внаслідок ворожої атаки двоє людей отримали поранення, в тому числі фельдшер.

Цього ж дня російські окупанти двічі атакували Нікополь на Дніпропетровщині з важкої артилерії. Внаслідок ворожого обстрілу є руйнування та жертви. Внаслідок обстрілу окупантів постраждали три людини. Це чоловіки 24, 47 і 56 років. У них мінно-вибухові травми та осколкові поранення. Всі вони в лікарні в стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, вночі 11 вересня російські окупанти атакували двома безпілотниками село Чайкине Новгород-Сіверської громади Чернігівської області. Внаслідок обстрілу спалахнула пожежа двоповерхового житлового будинку. Зруйновано дві квартири.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2023 14:28