Фото: Дніпроопетровська ОВА

Росіяни випустили по Нікопольщині понад 20 "шахедів": в ОВА оприлюднили наслідки (фото)

У понеділок, 20 травня, війська країни-агресорки масовано атакували Нікопольський район Дніпропетровської області дронами-камікадзе. Для обстрілу ворог використав 23 "шахеди". 

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Також він оприлюднив жахливі фото наслідків атаки.

"Цілий день під ворожим ударом Нікопольщина. 23 застосування дронів", — написав він у Telegram.

Також, за його словами, окупанти чотири рази накривали Нікопольщину вогнем важкої артилерії. Зокрема, потерпали Нікополь, Марганецька, Покровська та Мирівська громади.

"Постраждав 42-річний чоловік. Він отримав осколкове поранення. Ушпиталений в стані середньої тяжкості", — заявив Лисак.

Голова Дніпропетровської ОВА поінформував, що внаслідок атаки пошкоджені багатоквартирний та 18 приватних будинків, п'ять господарських споруд та гараж. Також побиті десяток авто, серед них — і службовий транспорт газовиків.

"Потрощені медзаклад, інфраструктурний об’єкт, продуктовий магазин. Зайнялася будівля, що не експлуатується. Вогонь рятувальники загасили. Зачепило газогони, лінії електропередач і 17 сонячних панелей", — додав Лисак.

Також у Криворізькому районі через падіння уламків збитої ракети виникла пожежа сухої трави. Загоряння оперативно ліквідували.

Нагадаємо, протягом 15 квітня російські загарбники п'ять разів били по Нікопольщині артилерією та 12 разів атакували безпілотниками. Внаслідок ворожих ударів пошкоджено цивільні об'єкти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.05.2024 19:45