Фото: В’ячеслав Гладков/Telegram

Росіяни звинуватили власну ППО в обвалі будинку у Бєлгороді

Руйнування під’їзду у багатоповерхівці в Бєлгороді відбулося через падіння уламків ракети після роботи протиповітряної оборони. 

Про це заявили у російському Міністерстві оборони.

"Під час відбиття атаки російськими засобами ППО знищено шість ракет "Точка-У", чотири реактивні снаряди РСЗВ "Вампір" і два реактивні снаряди РСЗВ "Вільха", - заявили в оборонному відомстві рф.

Водночас, за інформацією оборонного відомства країни-агресорки уламки однієї зі збитих ракет "Точка-У" нібито і пошкодили багатоповерхівку у Бєлгороді.

До того ж пропагандистські ЗМІ повідомили, що з-під завалів будинку дістали тіла ще трьох людей. Загальна кількість загиблих внаслідок обвалу будинку зросла до шести. 

Натомість губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков наголошує, що через обвал будинку постраждали 20 осіб, а загинули лише троє.  Серед постраждалих півторамісячне немовля і 16-річний хлопець.

Нагадаємо, що в ніч на суботу, 11 травня, в Бєлгородській в Курській областях Російської Федерації було гаряче. Там пролунали вибухи, оголошували про високий рівень ракетної небезпеки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.05.2024 19:20