Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Уночі лунали вибухи в Бєлгородській і Курській областях Росії (відео)

У ніч на суботу, 11 травня, в Бєлгородській в Курській областях Російської Федерації було гаряче. Там пролунали вибухи, оголошували про високий рівень ракетної небезпеки.

Інформацію про це підтвердили губернатор Курської області Роман Старовойт і губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

У Курській області за словами місцевої влади, перехоплювали безпілотники.

"Один із них упав поряд з господарською спорудою та пошкодив скління житлових будинків. Під час виявлення уламків БпЛА не чіпайте їх та не наближуйтесь до них, це дуже небезпечно!" — наголосив Старовойт.

У Бєлгородській області оголошували ракетну небезпеку. За словами Гладкова, нібито збито декілька повітряних цілей на підльоті до Бєлгорода. Він також повідомив про декілька десятків пошкоджених будинків, вибиті вікна та пошкоджені автомобілі.

"Усі оперативні й аварійні служби працюють на місцях. Обхід території продовжиться у світловий час доби", — підсумував він.

Нагадаємо, що в ніч на четвер, 9 травня, територію нафтобази в селі Юрівка під Анапою у Краснодарському краї атакували безпілотники. Внаслідок цього там спалахнула пожежа, пошкоджено декілька резервуарів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.05.2024 07:58