Фото ілюстративне зі соцмереж

Під обстрілами Бєлгород і не тільки: дрони та ракети "потурбували" вночі різні регіони Росії

Російський Бєлгород і Бєлгородський район атакували понад 20 безпілотників у ніч на четвер, 18 квітня. Рашисти кажуть нібито про збиття практично всіх повітряних цілей.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

"Над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО – збито 21 повітряну ціль на підльоті до міста. За попередньою інформацією, одна людина постраждала", — написав він у своїх соціальних мережах.

За його словами, інформація про наслідки повітряної атаки уточнюється.

"Уночі припинено спроби Києва здійснити терористичні атаки по Російській Федерації із застосуванням ракет "Точка-У", реактивних систем залпового вогню "Вампір", БпЛА та повітряних куль", — таку "офіційну" інформацію міністерства оборони Росії цитують російські пропагандистські ресурси.

Вони розповідають, що засоби ППО начебто знищили дві ракети, 19 реактивних снарядів, 16 безпілотників і дві малорозмірні повітряні кулі. Це, за словами представників ворожого оборонного відомства, відбулося  над територією Бєлгородської області.

Крім того, три дрони нібито знищено над Ростовською областю, перехоплено один безпілотник і знищено три повітряні кулі над Воронезькою областю.

Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що російське місто Бєлгород опинилося у п'ятірці найкомфортніших міст Російської Федерації у квітневому рейтингу міністерства будівництва та житлово-комунального господарства. Це дивно, адже цей населений пункт часто перебуває під обстрілами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.04.2024 08:35