Фото: Facebook Олександра Никоряка

Розважався у ресторані під час комендантської години: директор одного з департаментів КМДА залишився без посади

В ніч з суботи на неділю, 3 червня, директора департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації Олександра Никоряка застукали у ресторані під час комендантської години. 

Про це повідомив журналіст "Української правди" Михайло Ткач.

Попередньо, чиновник святкував день народження своєї дружини.

"Поки Кличко перевіряє укриття та шукає винних, його підлеглий — керівник департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк святкує день народження дружини в комендантську годину під час повітряної тривоги в ресторані в центрі Києва. І не просто святкує", — написав Ткач.

Він зауважив, що Никоряк приїхав до ресторану за кілька хвилин до комендантської і поїхав о другій ночі на мерседесах столичного забудовника Артура Мхітаряна.

Олександр Никоряк у ресторані

Фото: УП

У КМДА відреагували на скандал за участі посадовця. Зокрема порушника обіцяють позбавити посади.

"Директор департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк, якого вночі, в глибоку комендантську годину, помітили на виході з ресторану, буде звільнений. Сказав йому писати заяву. А до правоохоронних органів звертаюся ще раз щодо контролю і притягнення до відповідальності розважальних та закладів харчування за їх роботу в комендантську годину", — зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, в Одесі стався черговий мовний скандал. Російськомовного правоохоронця та його керівника через конфлікт із відвідувачем відсторонили від виконання службових обов’язків.

Також 21 травня у Чернівцях в одному з кафе стався мовний скандал. Відвідувач посперечався з персоналом, бо не хотів робити замовлення українською мовою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 07.06.2023 14:30