Фото: "Атеш"

Рух "Атеш" повідомив про прибуття бойовиків "Вагнера" до Джанкою (фото)

Агенти підпільного руху "Атеш" повідомляють прибуття великої кількості бойовиків приватної військової компанії "Вагнера" до кримського міста Джанкой.

Про це йдеться у повідомленні партизан, розміщеному у Telegram-каналі. Серед новоприбулих було помічено маркування сумнозвісної ПВК "Вагнера".

Партизани також виявили військових із підрозділу бойових медиків "Друїд", 80 окремої арктичної бригади, військових автомобілів з Архангельської області та представників республіки Комі.

"Джанкой став справжнім логістичним центром окупантів та плацдармом на вільні українські території. Благо наші агенти продовжують працювати, внаслідок чого ми вже маємо ряд результативних прильотів. Але справжній успіх ще попереду!"  наголошують агенти "Атеш".

Нагадаємо, партизанський рух "Атеш" виявив дислокацію дивізіону протиповітряної оборони С-400 у Москві. За словами партизанів, у результаті розвідки було виявлено розгорнуті пускові установки в кількості 12 одиниць, станції радіолокації та універсальні вежі до них. Ймовірно, це комплекси ППО С-400 "Тріумф".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.02.2024 11:22