Фото: ДСНС

У Покровському районі на Донеччині з-під завалів дістали тіло дитини (фото)

У селі Рівне Покровського району Донецької області з-під завалів зруйнованого ворожим ударом будинку рятувальники дістали тіло загиблої дитини. 

Про це повідомили Державна служба з надзвичайних ситуацій.

На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку ще п'яти осіб, з них двоє дітей.

Водночас у самому Покровську на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків одну особу врятовано з-під завалів, ще вилучено тіло жінки, тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку чотирьох осіб, з них двоє дітей.

За даними ДСНС, загальна кількість поранених унаслідок удару російських військ по Покровському району станом на 08:00 7 січня зросла до дев'ятьох осіб. Розібрані 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій.

До проведення робіт на двох локаціях від Головного управління ДСНС у Донецькій області залучені 30 рятувальників і п'ять одиниць техніки.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у своєму відео зверненні відреагував на те, що російські загарбники обстріляли Покровськ Донецької області й інші населені пункти в цьому регіоні. За його словами, жоден удар Російської Федерації по мирних містах України не залишиться без наслідків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.01.2024 10:44