Samsung запатентував розумний светр для підзарядки смартфона

12 ГРУДНЯ 2017 18:14

Останнім часом з'являється все більше розумних гаждетів, основною метою яких є спрощення роботи з існуючими пристроями або додавання їм нових функцій. Існує вже маса прототипів різної смарт-одягу, але поки за її виробництво не візьмуться великі виробники, поширення вона навряд чи отримає. І схоже, перші кроки в цьому напрямку робить корейський гігант Samsung, який запатентував особливий розумний светр. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Let’s Go Digital.

Інформація про патент корейців з'явилася на сайті Міжнародного патентного бюро. Інновація від Samsung покликана не просто зігріти в холоду, але і стати портативним зарядним пристроєм, який у всіх сенсах завжди під рукою.

На відміну від більшості подібних продуктів, светр від Samsung буде заряджатися від тепла і руху його носія, в той час як більшість існуючих зразків заряджаються від розетки «традиційним» методом.

На поверхні розумного одягу розташовується особливий сенсор, який зчитує інформацію про рух користувача. У цьому місці проводиться енерго-передача і перетворення енергії в придатну для зарядки пристроїв.

Інформації про енергетичні ємності на даний момент немає, але в поєднанні з бездротовою зарядкою такий одяг відкриває просто величезний простір для творчості. Тільки уявіть: ви поклали смартфон в кишеню, і поки він там, заряд батареї поповнюється.

Технології, 12.12.2017 18:14