САП та НАБУ перевірять факти щодо Труханова, надані ВВС

25 КВІТНЯ 2018 11:13

Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро перевірять інформацію щодо причетності мера Одеси Геннадія Труханова до злочинного угруповання, до якого той нібито належав. Про це повідомив прокурор САП Валентин Мусіяка «Українській правді», передає TrueUA.  

«І я як прокурор, і детективи ознайомилися з матеріалами журналістського розслідування. Безумовно вони опрацьовуються і в межах компетенції будуть перевірені в рамках досудового розслідування кримінальної справи», - зазначив Мусіяка.   

Крім того, прокурор додав: «Наразі вживаються заходи для перевірки цих фактів у належний процесуальний спосіб. За результатами тоді вже буде прийняте відповідне процесуальне рішення щодо вказаного майна».   

Нагадаємо, що за даними ВВС, Труханов мав відношення до злочинного угрупування, яке могло бути причетне до вбивств, контрабанди, а також володів частками в офшорах. Стверджується, що він володіє трикімнатною квартирою вартістю у п’ять мільйонів доларів, яка знаходиться у центрі Лондону. 

 

Події, 25.04.2018 11:13