Савченко продовжує ганьбити Україну. В Польщі звинуватила Київ у війні на Донбасі

29 ЛИСТОПАДА 2017 12:27

Позафракційний нардеп Надія Савченко виступила в Познанському університеті у Польщі, де заявила, що війну на Донбасі розпочав Київ, повідомляє TrueUA.

«Надя була, як завжди, на висоті: спочатку намагалася пояснити «правильну систему оподаткування» (швидко заплуталася і кинула), потім заявила про необхідність ліквідувати області та структуру влади як таку (тобто, структурування адміністративного устрою і держуправління), потім хвалила «праймеріз» - але коли попросили пояснити, що це, швидко і ніяково згорнула тему...», - зазначив політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у Facebook.

Савченко також заявила, що «Президент України - це зло», а війну розпочала діюча влада в нашій державі. Крім того, нардеп зазначила, що українці готові до переговорів з сепаратистами.

«В цілому була звичайна трансляція тез Кремля - нічого особливого, ми вже майже звикли. Але ось перед Польщею зганьбила. Це не рахуючи того, що трохи, але послабила позиції нашої держави в боротьбі інтересів Польщі і України», - додав Олексій Голобуцький.

Політика, 29.11.2017 12:27