Фото: соцмережі

СБУ повідомляє про десятки знищених окупантів внаслідок нічної атаки дронів на Крим, — ЗМІ

Військові Російської Федерації на території тимчасово окупованого Криму зазнали серйозних втрат внаслідок атаки безпілотників 25 серпня. Служба безпеки України повідомляє про десятки ліквідованих окупантів.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на джерела у Службі безпеки України. 

Зазначають, що по окупантах вдарили групою дронів у районі села Красновка поблизу Сімферополя. У СБУ наголошують, що росіяни виявилися абсолютно неготовими до такої спецоперації. Безпілотникам вдалося обійти всі системи захисту ворога.

"Вже точно можна говорити про кілька десятків убитих і поранених росіян. Були вражені і місця зберігання боєприпасів. Також зазнала серйозних пошкоджень військова техніка", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у міноборони Російської Федерації повідомляло, що в ніч на 25 серпня тимчасово окупований Крим атакували безпілотні літальні апарати. Вороже відомство нарахувало 42 безпілотники, які намагалися вдарити по півострову.

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що українські військові можуть уразити противника у будь-якій точці тимчасово окупованого Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2023 23:05