Фото: zak.depo.ua

Шість років переховувався за кордоном: на Буковині засудили ґвалтівника 10-річної дитини

На Буковині в селі Мамаївці Чернівецької області засудили чоловіка, який зґвалтував свою неповнолітню сусідку. Інцидент трапився ще у березні 2016 року.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура. Щоб уникнути покарання, кривдник шість років переховувався за кордоном.

"Прокурори довели, що 50-річний чоловік перебуваючи за місцем свого проживання у селі Мамаївці, колишнього Кіцманського району, вчинив насильницькі дії сексуального характеру щодо 10-річної доньки своїх сусідів", — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, після сексуального насильства чоловік виїхав з України. У 2022 році він повернувся додому. Тоді його й затримали.

Зазначається, що чоловіка визнано винним у зґвалтуванні малолітньої дитини. Його засуджено до дев'яти років позбавленя волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області 21-річний хлопець вбив і згвалтував 16-річну дівчину. Неподалік залізничного вокзалу у Хмельницькому він витягнув з одягу шнурівку, накинув їй на шию і задушив. Юнак побачив незнайому дівчину і захотів з нею ближче познайомитись. Коли дівчина відмовила, задушив її і зґвалтував. Також зловмисник викрав у потерпілої мобільний телефон та банківську картку. Згодом перехожі знайшли напівроздягнене тіло загиблої дівчини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.07.2023 16:48