Фото: ДБР

Заробляли сотні тисяч гривень: на Буковині викрили ще одну нарколабораторію (фото)

Правоохоронці викрили ще одну нарколабораторію у Чернівецькій області, де виготовляли амфетамін для продажу по всій території України. Наркоділки в місяць заробляли сотні тисяч гривень. 

Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Відомо, що вони працювали в приватному будинку в Дністровському районі. Під час проведення обшуків виявлено різноманітне обладнання, зокрема лабораторне скло та хімічний посуд, а також 10 літрів реагентів для виготовлення амфетаміну. 

Виготовляли наркотик двоє чоловіків, використовуючи для цього легальні хімічні сполуки й речовини, придбані на "чорному ринку". Збутом товару займалися інші п’ять осіб.

Амфетамін продавали під час особистих зустрічей та передавали поштою по Україні. Працівники ДБР затримали "на гарячому" одного із фігурантів під час чергового збуту наркотичного засобу.

Затриманому та його спільнику повідомлено про підозру за фактом незаконного виробництва, зберігання та збуту психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України). Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, встановлюється повне коло залучених осіб та канали розповсюдження наркотичних засобів.

Викриття наркоділків на Буковині

Нагадаємо, правоохоронці Державного бюро розслідувань та Нацполіції України посилять контроль за відправкою наркотичних речовин "Новою поштою". Адже впродовж останніх місяців викрили кілька потужних і розгалужених мереж із виготовлення та розповсюдження наркотичних засобів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.03.2023 10:44