Фото: ДПСУ

Сховали в упаковку серветок: прикордонники виявили у потязі зі Словаччини наркотики (фото)

У пасажирському потягу, який прибув зі Словаччини до України прикордонники Чопського загону виявили наркотики. Йдеться про згорток з речовиною сіро-зеленого кольору, найімовірніше, канабісом, та пігулки із вмістом наркотичної речовини.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Зазначається, що під час перевірки одного з вагонів спрацював службовий собака, який є навченим на пошук наркотичних речовин. Прикордонний наряд оглянув місце та знайшов у туалеті пасажирського вагона упаковку медичного препарату наркотичної дії Abstral і речовину характерного сіро-зеленого кольору, схожу на марихуану.

"Їх намагалися приховати в упаковці з-під гігієнічних серветок, яку помістили у сміттєвий бак. На місце події викликали співробітників Нацполіції. Слідчо-оперативна група встановила, що вага згортку з невідомою речовиною сіро-зеленого кольору склала 4,3 грама", — йдеться у повідомленні.

Водночас на адресу Ужгородського райвідділу поліції було направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, а саме незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (ст. 309 ККУ).

Прикордонники наголосили, що наразі тривають перевіркові заходи.

Нагадаємо, раніше прес-центр Служби безпеки України повідомляв, що на Львівщині було знищенню понад тонну контрабандного героїну. Наркотики на територію нашої країни потрапили з Пакистану.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.08.2024 15:52