Фото: Поліція Київської області

Шукали майже добу: у ставку на Київщині виявили тіло 11-річного хлопчика (фото)

На місцевому ставку у селі Маслівка на Київщині 11-річний хлопчик провалився під кригу і загинув. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області у середу, 14 лютого.

"Пошукові роботи завершено: поліцейські Київщини розшукали тіло 11-річного хлопчика, який зник у результаті трагічного нещасного випадку",  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що напередодні, до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному зі ставків села Маслівка Київської області тоне дитина.

Правоохоронці встановили, що повертаючись додому від бабусі 11-річний хлопчик разом з 10-річною сестрою вирішили прогулятися по кризі, але лід не витримав, на жаль, дитина провалилася.

Поліція Київщини продовжує проводити перевірку всіх обставин інциденту. До пошуків дитини були залучені водолази Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Наразі триває досудове розслідування.

Правоохоронці закликають батьків з усією серйозністю поставитись до дозвілля своїх дітей, оскільки недбалість і легковажність може вартувати життя.

"Шановні батьки! Не залишайте без нагляду малолітніх дітей! У разі зникнення дитини, відразу телефонуйте на 102!"  наголошують у поліції.

Нагадаємо, у Румунії на березі річки Тиса виявили тіло харків'янина. Чоловік намагався незаконно перетнути кордон, проте потонув. За даними Державної прикордонної служби України, 42-річний чоловік був громадянином України й проживав у Харківській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.02.2024 13:01