Фото: Freepik

Синоптик спрогнозувала у четвер в Україні "майже ідеальну" температуру повітря

В Україні у четвер, 29 червня, температура повітря буде майже ідеальною — +20...+26ºС. Проте практично на всій території країни прогнозують дощі, місцями з грозами.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

"Температура повітря буде майже ідеальною сезонною. Майже, бо догодити кожному неможливо, хтось бурчить, що яке це літо без спеки, комусь і при +23ºС гаряче", — зазначила Діденко.

За її словами, у центрі, на Одещині, Миколаївщині та Херсонщині сонця буде більше. В інших регіонах буде переважно хмарна погода.

"У Києві завтра, в четвер, періодично дощ, температура повітря +20...+22ºС", — поінформувала Діденко.

За даними Укргідрометцентру, вночі на території країни синоптики прогнозують +13°С...+15°С. Вдень буде значно тепліше. У західних та центральних областях температура повітря становитиме +20...+23°С. Дещо прохолодніше очікується на півночі країни — +18...+21°С тепла. На сході країни повітря прогріється до +22°С. А ось у південних областях температура повітря сягатиме від +25°С.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, літо в Україні 2023 року буде з рекордними температурами. У липні та серпні температура перевищуватиме кліматичну норму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.06.2023 16:50