Фото: Нацполіція

Скандал у маршрутці у Києві: поліція затримала чоловіка, який напав на жінку з візочком

У Києві чоловіку оголошено про підозру через конфлікт в маршрутці на Куренівці. Зловмисник вчинив сварку з 24-річною пасажиркою, дитячий візочок якої начебто перегородив йому вихід з громадського транспорту.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що на відео свідків було зафіксовано як чоловік, ймовірно, у нетверезому стані, провокує конфлікт з жінкою з немовлям. За фактом публікації співробітники Подільського управління поліції одразу розпочали перевірку та в той же день встановили усіх учасників інциденту. 

"Правоохоронці дізнались, що подія відбулась напередодні: 24-річна жінка увійшла через задні двері до мікроавтобусу із дитячим візочком та оскільки всі місця були зайняті, встала біля дверей. У подальшому порушник, виходячи із транспортного засобу разом з матір’ю обурився тим, що пасажирка перегородила йому вихід, вчинив конфлікт та почав висловлюватись до неї нецензурною лайкою. Окрім того, він навмисно заблокував матері з дитиною вихід з маршрутки", — йдеться в повідомленні.

У поліції повідомляють, що оперативники розшукали 33-річного порушника та доставили його до управління поліції для надання пояснень. Зловмисником виявився місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до та адміністративної відповідальності. Чоловік свою провину визнав.

"Фігуранту оголосили про підозру у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. Санкція статті передбачає штраф до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців", — йдеться в повідомленні.

Скандал у маршрутці Києва

Фото: поліція Києва

Нагадаємо, 14 листопада близько 17 години у Львові сталася ДТП. Жінка потрапила під колеса маршрутного автобуса. За попередньою інформацією, автобус №92, що курсує за маршрутом автостанція "Західна" — вул. Вашингтона, скоїв наїзд на жінку. Її взялися рятувати перехожі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.11.2023 19:56