Фото: Instagram Ксюші Манекен

Скандальна блогерка Манекен перепросила в українців й сказала, чий Крим

Українська блогерка, відома в мережі як працівниця ескорту, Ксюша Манекен перепросила за свої слова. Раніше жінка оскандалилася заявою про Крим.

Вибачення блогерка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Скандал навколо Ксюші розгорівся після того, як вона отримала орден від Головного управління розвідки України. У мережі обурилися, що жінка свого часу сказала, що "неважливо, чий Крим", а за декілька років отримала державну нагороду.

Після шквалу обурень на адресу блогерки, вона вирішила пояснити свою позицію. Мовляв, усім властиво помилятися, але вона визнає, що її думки були неправильними, тож просить вибачення перед усіма, чиї почуття вона зачепила.

"Моя сила завжди полягала в неухильності від своєї позиції, але зараз я хочу публічно визнати, що багато років тому була не права стосовно своєї думки щодо Криму. Не обізнана і не залучена. Мені щиро шкода. Крим — це Україна", — написала Манекен.

Вибачення Ксюші МанекенВибачення блогерки Ксюші Манекен

Нагадаємо, скандал почався після зустрічі радника голови ОПУ Михайла Подоляка з інфлюенсерами. Оскільки Манекен опублікувала свою нагору відразу після неї — користувачі соцмереж подумали, що це Подоляк вручив їй орден. Натомість сам представник ОПУ наголосив, що за нагородження військових і волонтерів відповідають різні відомства, не лише ОП та ГУР.

Манекен розповіла про те, що отримала медаль від ГУР "за сприяння воєнній розвідці України" ще у жовтні минулого року. Нагородою блогерка похизувалася на фото, але не стала розповідати, за які саме заслуги перед Батьківщиною отримала таку відзнаку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.03.2023 12:29