Фото: соцмережі

"Смерть — єдина альтернатива": у СБУ відреагували на підрив пропагандиста Прилєпіна

Служба безпеки України відреагувала на підрив авто, в якому перебував російський пропагандист Захар Прилєпін. СБУ нагадує російським окупантам, що за воєнні злочини проти України їх чекатиме справедлива відплата.

Про це заявили у прес-службі СБУ в коментарі ЗМІ.

У Службі безпеки зазначили, що розповісти про те, "хто стоїть за тим чи іншим випадком — зможемо говорити уже після нашої перемоги". А вона, зазначають у відомстві, "однозначно скоро настане".

"Офіційно ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати причетність СБУ до тієї чи іншої "бавовни", яка трапляється з окупантами та їхніми поплічниками. Разом з тим, як раніше неодноразово зазначав очільник СБУ Василь Малюк, для росіян, які принесли на нашу землю війну, загибель людей та насилля, бавовна палала, палає і буде палати!" — заявили в СБУ.

Там зазначають, що "смерть — це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам".

Нагадаємо, 6 травня у РФ підірвали Audi Q7, в якій сидів російський письменник та колишній "заступник командира батальйону "спецназу" угруповання "ДНР" по роботі з особовим складом" Захар Прилєпін. Спрацював вибуховий пристрій під днищем авто.

Нагадаємо, у Нижньому Новгороді місцева поліція затримала громадянина України. Його підозрюють в замаху на пропагандиста Захара Прилєпіна

Також відомо, що військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України, а також на території Росії "Атеш" заявив, що полював за Захаром Прилєпіним з початку року. Партизани взяли на себе відповідальність за підрив його автівки, який стався 6 травня у російському Нижньому Новгороді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.05.2023 20:59